Slovo na úvod

Dřív než se pustíte do čtení, měli byste vědět co tu najdete a proč jsem tento blog udělal. Pokud se chystáte do paříže poprvé, nepochybně začnete googlit a najdete spoustu informací. Většina z nich je nějakým způsobem užitečná, ale nikdy se nedočtete, jak se osvědčily v praxi. Navíc jejich čtením strávíte hromadu času, ale dokud nebudete v Paříži, stejně nebude vědět, čemu věřit. Tenhle blog by vám měl pomoct. Měl by vám dát co nejrealističtější popis toho co vás čeká - podotýkám na základě jedné mé třídenní návštěvy Paříže. Což je přesně ta zkušenost, která čeká i vás, pokud se do Paříže chystáte poprvé například na eurovíkend. Budete chtít například vidět Monu Lisu v Louvru. Máte si koupit Muzeum pass? Jak je to s frontou? Kdy do muzea vyrazit? Co vás čeká? A co vám pomůže? Tak přesně na tyhle otázky tu najdete postupně odpovědi. Snad vám pomůžou a vy si Paříž co nejlépe užijete.

čtvrtek 11. dubna 2013

Slovo na úvod

Dřív než se pustíte do čtení, měli byste vědět co tu najdete a proč jsem tento blog udělal. Pokud se chystáte do Paříže poprvé, nepochybně začnete googlit a najdete spoustu informací. Málokdy se ale dočtete, jak se osvědčily v praxi. Navíc jejich čtením strávíte hromadu času. Tenhle blog by vám měl pomoct. Měl by vám dát co nejrealističtější popis toho co vás čeká - podotýkám na základě jedné mé třídenní návštěvy Paříže, na kterou jsem se důkladně chystal:-) Což je přesně ta zkušenost, která čeká i vás, pokud se do Paříže chystáte poprvé například na eurovíkend. Budete chtít například vidět Monu Lisu v Louvru. Máte si koupit Muzeum pass? Jak je to s frontou? Kdy do muzea vyrazit? Co vás čeká? A co vám pomůže? Tak přesně na tyhle otázky tu najdete postupně odpovědi. Snad vám pomůžou a vy si Paříž co nejlépe užijete.



1 komentář:

  1. Super článek! v Paříži jsem byl už 3x a ještě pár tipů chybí - popsal jsem je zde: http://www.letenkac.cz/pariz-11-pompeznich-tipu-jak-usetrit-a-uzit-si-mesto-na-seine/

    OdpovědětVymazat